Lluís Companys 1 · Lleida

Adhesió a la denúncia 0275/2022: possibles pràctiques abusives de les assegurances

Adhesió a la denúncia 0275/2022:  possibles pràctiques abusives de les assegurances

La denúncia conjunta contra l’Estat Espanyol que el passat mes de març van interposar CETRAA, CONEPA, FAGENAUTO i GANVAM davant del Parlament Europeu, sobre les possibles pràctiques abusives de les assegurances, ha estat admesa a tràmit.

Amb aquesta denúncia, les quatre associacions busquen una solució basada en el respecte al marc jurídic comunitari, que acabi amb la desequilibrada relació actual de tallers i assegurances, donant lloc a un marc més equitatiu.

Les organitzacions participants han llançat una campanya de recollida de firmes per donar suport a la iniciativa i sumar-se de manera online a la denúncia (https://talleresporsusderechos.com/). L’adhesió a la denúncia és confidencial.

En el següent video teniu una breu explicació de com podeu adherir-vos a la denúncia: https://www.youtube.com/watch?v=OITlS0cVmr0

Així mateix, a continuació us detallem els passos a seguir per unir-se a l’adhesió:

 
1. Registreu-vos al portal de peticions del Parlament Europeu (es recomana utilitzar el navegador Chrome). 
Transcorreguts uns minuts rebreu en email per a que confirmeu la vostra alta. Cliqueu a l’enllaç que heu rebut per activar el vostre compte.
2. Entreu al portal amb el nom d’usuari i contrasenya que hagueu definit per iniciar sessió. 3. Accediu a la pàgina de la denúncia a través del següent link: DENUNCIA 0275/2022
Cliqueu «Adherirse a esta petición» situat a la part inferior. Accedireu a una altra pàgina on, clicant al botó verd «Adhesión», confirmareu el vostre suport a la denúncia.
   
Related Posts